This post is also available in: Macedonian French Spanish German Russian English

Qershor 2012, Paris: Panairi i Poezisë

Më 16 qershor 2012, në Panairin e Poezisë në Paris, u mbajt prezentimi i librit të Aco Shopovit Soileil Noir/Schwarze Sonne në stendën e shtëpisë botuese “PHI” nga Luksenburgu, bashkë me pjesëmarrjen e poetëve Lamber Shleter, Zhan Portant dhe Karla Lukareli po nga Luksenburgu.

Më shumë informacione rreth këtij libri me përkthim të Eduar Monikut (në frengjisht) dhe Ina Jun-Brodës (në gjermanisht) mund të lexoni këtu.

Fotogaleria e ngjarjes:
Për më shumë të dhëna klikoni tek fotografitë më poshtë. Fotografitë mund të merren dhe të publikohen me copyright të detyrueshëm: © Aco Shopov – Poesis