This post is also available in: Macedonian French Spanish German Russian English Bulgarian

mosai%cc%88que-evenements

Ndodheni në sallonin kushtuar ngjarjeve që lidhen me krijimtarinë e Aco Shopovit. Në këtë hapësirë të Shtëpisë lirike keni në dispozicion informacione dhe fotografi nga momentet që e mbajnë gjallë kujtimin për poetin maqedonas.