This post is also available in: Macedonian French Spanish German Russian English

Mirë se vini në Galerinë e Shtëpisë lirike të Aco Shopovit (1923-1982)

Në këtë dhomë mund t’i hidhni një sy ekspozitës “Një jetë në fotografi”, në të cilën do të gjeni një numër të madh fotografish (me përshkrime), të cilat i ilustrojnë të katërta dekadat e jetës letrare të Aco Shopovit.

Gjithashtu, mund të vizitoni edhe Videotekën, ku mund të gjeni inserte të ndryshme nga materiale audiovizuale.

Galerinë artistikeShtëpisë lirike janë ekspozuar portretet e poetit (vepra piktorësh, skulptorësh dhe kariaturistësh maqedonas), si dhe një numër veprash artistike të inspiruara nga poezia e Aco Shopovit.