This post is also available in: Macedonian French Spanish German Russian English

Libraria

Shtëpia lirike e Aco Shopovit iu mundëson t’i porosisni librat në vijim me çmime të volitshme. Nëse jeni të interesuar, dërgoni porosi përmes formularit për kontakt ose në info@acosopov.com. Shënoni titullin për të cilin jeni të interesuar si dhe adresën tuaj postare. Do të merrni përgjigje sa më shpejt që të jetë e mundur.

Klikoni te kopertinat për më shumë informacione rreth librave.
Soleil noir/Schwarze Sonne
Aco Sopov: Sol Negro
Senghor-Sopov: Parallèles
Po-tragite na Aco Sopov
Aco Sopov: Anthologie personnelle