This post is also available in: Macedonian French Spanish German Russian English

videotheque

Mirë se vini në Videotekën e Shtëpisë lirikeAco Shopovit, e cila iu ofron mundësinë t’i dëgjoni poezitë e tij dhe  t’i ndiqni incizimet e ngjarjeve që lidhen me krijimtarinë e tij. Të gjithë materialin audiovizual të Shtëpisë lirike mund ta gjeni në kanalin Aco Shopov – Poezi në YouTube.

Shumicën e matrialit dhe digjitalizimin e tij, enkas për Shtëpinë lirike, e ka bërë të mundur  Radiotelevizioni i Maqedonisë.

Hidhni një sy Repertorit.