This post is also available in: Macedonian French Spanish German Russian English Serbian Slovenian Croatian Bosnian

Libra nga Shopovi

Në këtë dhomë të Bibliotekës së Shtëpisë lirike të Aco Shopovit keni mundësi të njiheni më hollësisht me:

Përmbledhje poetike në maqedonisht
 Përmbledhje poetike në gjuhë të tjera
Libra që ai i ka përkthyer në maqedonisht

Hidhuni një sy botimeve kushtuar krijimtarisë së tij këtu!

Leximorja ofron poezi të zgjedhura dhe shkrime të tjera të Shopovit, ndër të cilat edhe sprova dhe interpretime të krijimtarisë së tij.