This post is also available in: Macedonian French Spanish German Russian English Serbian Slovenian Croatian Bulgarian Latvian Hungarian Italian

Аријан Бејли и Жералд Гајар на Пазарот на поезијатам Париз, 2012. © Ацо Шопов – Поезија
Кликнете на фотографијата за да ја зголемите
Врљтете се на страницата на настанот.