Trajce Jancevski © Aco Sopov – Poesis

Posted by | март 01, 2014 | | No Comments

This post is also available in: French Spanish German Russian English Serbian Slovenian Croatian Albanian Bulgarian Latvian Hungarian Italian

Сликарите Ана Темкова (лево) и Трајче (Хари) Јанчевски со сопругата Драгица (Дача) Јанчевска на отварањето н изложбата посветена ла Сенгор и Шопов, во НУБ Свети Климент Охридкси, Скопје, 21 март 2006. © Ацо Шопов – Поезија
За пофолем формат, кликнете на сликата.
Вратете се на страницата на настанот

Leave a Reply