Kata Ćulavkova MANU 2012

Posted by | 17 veljače, 2014 | | No Comments

This post is also available in: Macedonian French Spanish German Russian English Serbian Slovenian Albanian Bulgarian Latvian Polish Czech Hungarian Italian

Kата Ќулавкова, МАНУ, промоција на Црно сонце од Ацо Шопов на германски и француски (Soleil noir – Schwarze Sonne, Luxembourg, PHI) и на шпански (Sol Negro Buenos Aires, Leviatán), по повод комеморацијата на 30 годишнината од смртта на Шопов. © Ацо Шопов – Поезија
Кликнете на фотографијата за да ја видите во поголем формат.

Leave a Reply