This post is also available in: Macedonian

Пруга на младоста, 1946

Aco Shopov dhe Slavko Janevski: Hekurudha e rinisë, 1946. Informacion rreth librit.

Poezitë e kësaj përmbledhjeje poetike nuk janë të përkthyera në gjuhën shqipe

„За пругата наша” – циклус песни од Ацо Шопов

За пругата наша… 

Први слова 

Минерот 

В деновите идни 

Истранка

Kthehuni në dhomën poetike të Leximores së Shtëpisë Lirike të Aco Shopovit