Oliver Karanfilski MANU 2012

Posted by | февруари 17, 2014 | | No Comments

This post is also available in: French Spanish German Russian English Serbian Slovenian Croatian Albanian Bulgarian Latvian Polish Italian

Оливер Каранфилски, лекар. 3 мај 2012 год. МАНУ, промоција на Црно сонце од Ацо Шопов на германски и француски (Soleil noir – Schwarze Sonne, Luxembourg, PHI) и на шпански (Sol Negro Buenos Aires, Leviatán), по повод комеморацијата на 30 годишнината од смртта на Шопов. © Ацо Шопов – Поезија
Кликнете на фотографијата за да ја видите во поголем формат.
Вратете се на страницата на настанот

Leave a Reply