2 MANU 2012

Posted by | февруари 17, 2014 | | No Comments

This post is also available in: French Spanish German Russian English Serbian Slovenian Croatian Albanian Bulgarian Latvian Polish Italian

На 3ти мај 2012, Македонската академија на науките и уметностите ја одбележа триесет годишнината од смртта на Ацо Шопов, со промоција на две книги под наслов Црно сонце, објавени во Луксембург, на француски и германски, Soleil Noir/Schwarze Sonne (PHI) и во Аргентина, на шпански, Sol Negro (Leviatán).
Кликнете на фотографијата за да ја видите во поголем формат.
Вратете се на страницата на настанот

Leave a Reply