Hommage Senghor – Sopov © Aco Sopov – Poesis

Posted by | март 01, 2014 | | No Comments

This post is also available in: French Spanish German Russian English Serbian Slovenian Croatian Albanian Bulgarian Latvian Hungarian Italian

Инаугурација на изложбата посветена на Леополд Седар Сенгор во НУБ “Свети Климент Охридкси”, Скопје, на 21 март 2006 год. Од десно кон лево: Вероник Бижон-Бар, Амбасадор на Франција, Влада Урошевиќ и Луан Старова. © Aco Šopov – Poesis
За поголем формат, кникнете на сликата.
Вратете се на страницата на настанот

Leave a Reply