Июнь 2012 г., Париж: Выставка поэзии

Posted by | 16 февраля, 2014 | | No Comments

Јуни 2012, Париз: Пазар на поезијата. Презентација на книгата Soleil noir / Schwarze Sonne на штандот на издавачката куќа PHI. На фотографијата: дел од семејството на Шопов © Ацо Шопов — Поезија

Leave a Reply