IMG_5739

Posted by | февруари 16, 2014 | | No Comments

Јуни 2012,
Париз: Пазар на поезијата.
Презентација на книгата
Soleil noir / Schwarze Sonne
на штандот на издавачката куќа PHI.
На фотографијата:
дел од семејството на Шопов.
© Ацо Шопов – Поезија

Leave a Reply