IMG_5726

Posted by | февруари 16, 2014 | | No Comments

Ламбер Шлештер, Јасмина шопова, Жан Портант и Карла Лукарели (од лево кон десно), на “Пазарот на поезијата” во Париз, јуни 2012 год.

Leave a Reply