This post is also available in: Serbian Croatian Bosnian

Ацо Шопов за својата последна збирка песни и за себе

work in progress

Прочитајте го оригиналниот текст на српски.

АШ К3 АЕ94 – ITW Panorama 1962

ТВ емисија Панорама

16.01.1962

Прилог РТВ Скопја

Други разговори и статии на Ацо Шопов