This post is also available in: French Spanish German Russian English Serbian Slovenian Croatian Albanian Bulgarian Latvian Hungarian Italian

Воведен збор на Веле Смилевски, претседател на ДПМ, на промоцијата на фототипското издание на Песни (1944) од Ацо Шопов во Друштвото на писателите. Скопје 7 октомври 2014

Воведен збор на Веле Смилевски, претседател на ДПМ, на промоцијата на фототипското издание на Песни (1944) од Ацо Шопов во Друштвото на писателите. Скопје 7 октомври 2014