This post is also available in: French Spanish German Russian English Serbian Slovenian Croatian Bulgarian Latvian Polish Albanian

Поетот Матеја Матевски и сопругата на Ацо Шопов, Светлана Шопова. 3 мај 2012 год. МАНУ, промоција на Црно сонце од Ацо Шопов на германски и француски (Soleil noir – Schwarze Sonne, Luxembourg, PHI) и на шпански (Sol Negro Buenos Aires, Leviatán), по повод комеморацијата на 30 годишнината од смртта на Шопов. © Ацо Шопов – Поезија
Кликнете на фотографијата за да ја видите во поголем формат.
Вратете се на страницата на настанот