This post is also available in: French Spanish German Russian English Albanian

videotheque

Се наоѓате во Видеотеката на Лирскиот дом на Ацо Шопов, во која можете слушнете негови песни и видите снимки од настани врзани со неговото творештво. Вкупниот аудиовизуелен матерјал на Лирскиот дом се наоѓа на каналот Ацо Шопов – Поезија на You Tube.

Најголемиот дел од материјалите доаѓаат од Македонската радиотелевизија којашто ги дигитализираше специјално за потребите на Лирскиот дом. 

Погледнете го Репертоарот.