Bajki_kolekcija

Posted by | August 10, 2015 | | No Comments

Колекција од 12 бајки во македонски превод на Ацо Шопов. Формат: минијатура. Издавач: Народна Просвјета, Сараево. Печатено во Печатарски завод Огњен Прица, Загреб. Објавена веројатно околу 1950 год.

Колекција од 12 бајки во македонски превод на Ацо Шопов. Формат: минијатура. Издавач: Народна Просвјета, Сараево. Печатено во Печатарски завод Огњен Прица, Загреб.
Објавена веројатно околу 1950 год.

Leave a Reply